All Systems Operational

About This Site

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) filma i plotë al falas | Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) filma online me titra Shqip | Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) Filma në internet i dubluar Shqip | Ant-Man and the Wasp 3: Quantumania (2023) film 2022 Streaming | Ant-Man 3 Online Streaming.Shikimi i filmave Sot ëShtë i detyrueShëm, veçanëriSht gjatë këSaj pandemie që kërkon që ne të qëndrojmë në Shtëpi. Për këtë arSye, ne ofrojmë Shërbime tranSmetimi oSe i Shkarkojmë ato. Ne ofrojmë Shumë filma, nga të rinjtë e deri te filmat që janë Shfaqur prej kohëSh. Një Shembull i këSaj ëShtë filmi i ri, Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023), i cili do të dalë këtë muaj.Si mund t'i Shikoni të gjithë filmat Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) në internet pa kufizime? Mund ta Shikoni online dhe falaS pa regjiStrim. Të gjithë filmat janë të dubluar në Shqip oSe me titra Shqip.

| DVD (Blu-ray) | 4K UHD | HD-1080p | HD-720p | SD-480p | MP4 |

◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧ Shikoni Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) filma i plotë HD 1080p Shkarko Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) filma i plotë FalaS◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧

Informacioni i mëpoShtëm në lidhje me filmin Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

Ant-Man and the Wasp: Quantumania është një film superhero amerikan i vitit 2023 i bazuar në Marvel Comics me personazhet Scott Lang / Ant-Man dhe Hope Pym / Wasp. Prodhuar nga Marvel Studios dhe shpërndarë nga Walt Disney Studios Motion Pictures, është vazhdimi i Ant-Man (2015) dhe Ant-Man and the Wasp (2018) dhe filmi i 31-të i Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmi është drejtuar nga Peyton Reed, shkruar nga Jeff Loveness, dhe luan Paul Rudd si Scott Lang dhe Evangeline Lilly si Hope van Dyne së bashku me Jonathan Majors, Michelle Pfeiffer, Michael Douglas, Kathryn Newton, David Dastmalchian, William Jackson Harper, Katy O' Brian dhe Bill Murray. Në film, Lang dhe Van Dyne transportohen në Mbretërinë Kuantike së bashku me familjen e tyre dhe përballen me Kang Pushtuesin (Majorët).Titulli origjinal: Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Filmi fillon: 16.02.2023

Shteti/Viti: USA/2023

Lloji: Aksion, Aventure, Komedi

Aktorë: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors

Regjisori: Peyton Reed

Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.Përmbledhje filmin Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

Scott Lang dhe Hope Van Dyne, së bashku me Hank Pym dhe Janet Van Dyne, eksplorojnë Mbretërinë Kuantike, ku ndërveprojnë me krijesa të çuditshme dhe nisin një aventurë që shkon përtej kufijve të asaj që ata mendonin se ishte e mundur.

Oraret e ShfaqjeS filmin Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) pritet të dalë në kinematë Shqiptare më 16.02.2023. Këto janë diSa informacione rreth filmit Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023). Për më Shumë detaje, ju lutemi Shikoni filmin duke klikuar linkun e mëSipërm.Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) full movie me titra Shqip

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) 2022 film

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) film online Subtitrat

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) film 2022 Streaming

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) 2022 full movie

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) Film i plotë 2022

Ant-Man and the Wasp 3: Quantumania (2023) Film Dokumentar Shqiptar

Premiera e filmit Ant-Man 3 (2023).

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) film i gjithë shqip i dubluar,

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) shikoni filmin

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) me titra në internet

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) në film HD

Premiera e Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) 2022 në internet al

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) 2022 dubluar në internet

Filmi i plotë Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

Titra Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023).

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) DVD Film (2022)

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) Film Blu-ray

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) filmi i plotë online në Shqipëri

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) në internet për t'u parë

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) i quajtur albnia në internet për t'u parë

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) në internet

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) film në internet al

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) në internet për t'u parë

Filmi i plotë Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) Albania

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) film falas për t'u parë

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) të gjithë filmat e dubluar al

Testi Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023).

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) shikoni filmin

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) titra në internet al

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) Film i plotë (2022)

Faleminderit që lexoni dhe Shikoni në faqen tonë

Faleminderit që lexoni artikujt tanë dhe Shikoni filma në faqen tonë, ShpreSojmë që e gjithë kjo mund të zvogëlojë mërzinë tuaj kur ju duhet të qëndroni në Shtëpi. ShpreSojmë gjithaShtu që të ruani adreSën e faqeS Sonë në mënyrë që të jetë më e lehtë për ju të ktheheni në Shikimin e filmave në faqen tonë.

API (example) Operational
90 days ago
100.0 % uptime
Today
Management Portal (example) Operational
90 days ago
100.0 % uptime
Today
Operational
Degraded Performance
Partial Outage
Major Outage
Maintenance
Major outage
Partial outage
No downtime recorded on this day.
No data exists for this day.
had a major outage.
had a partial outage.
Past Incidents
Dec 6, 2023

No incidents reported today.

Dec 5, 2023

No incidents reported.

Dec 4, 2023

No incidents reported.

Dec 3, 2023

No incidents reported.

Dec 2, 2023

No incidents reported.

Dec 1, 2023

No incidents reported.

Nov 30, 2023

No incidents reported.

Nov 29, 2023

No incidents reported.

Nov 28, 2023

No incidents reported.

Nov 27, 2023

No incidents reported.

Nov 26, 2023

No incidents reported.

Nov 25, 2023

No incidents reported.

Nov 24, 2023

No incidents reported.

Nov 23, 2023

No incidents reported.

Nov 22, 2023

No incidents reported.